Revizyon Rinoplasti

 

Günümüzde bireylerin çoğunda burun sorunları yaşandığı gözlemlenmektedir. Bu sorunlar birçok sebebe bağlı olabileceği gibi düzeltilmesi imkansız sorunlar değillerdir. Genellikle burunlarda yaşanan sorunlar genetik, sonradan darbe ya da kaza ya da yaşam koşullarına bağlı olarak gelişmektedir. Bu durumlar estetik ameliyat ile düzeltilse de sonrasında belirli kaynaklara bağlı olarak sorunlar meydana gelebilmektedir. Bu noktada yeniden estetik ameliyat yapılmakta ve bir önceki ameliyatta meydana gelen sorunlar ortadan kaldırılmaktadır. Sorunun kaynağı ne olursa olsun revizyon rinoplasti hizmeti sayesinde yeniden düzenleme mümkündür. Bu hizmet sayesinde burunda yaşanan her problem kalıcı olarak çözüme ulaştırılmaktadır. Bu sayede hayat boyu rahat edilmesi sağlamaktadır. Aynı zamanda estetik kaygılar ya da dış görünümde güzelliği arttırmak içinde bu işlemler yapılmaktadır. Günümüzde birçok insanın başvurduğu revizyon rinoplasti sayesinde sorunlar ortadan kalkmaktadır. Bununla birlikte dış görünüşüne önem veren birçok insan hayal ettikleri güzellik düzeyine ulaşabilmektedir.

Revizyon Rinoplasti Hangi Amaçla Yapılır?

Revizyon rinoplasti birçok farklı amaçla yapılmaktadır. Ancak genel olarak bakıldığında göze hoş gelmeyen ya da görünümün güzelleşmesini engelleyen noktalarda yapılmaktadır. İlk defa burun ameliyatı olduktan sonra yaşana  sorunların düzeltilmesi gerekmektedir. Bu bağlamda yapılan revizyon rinoplastinin yapılma amaçlarından bazıları şu şekilde sıralanabilir;

·        Burun ucu düşmesi,

·        Burunun kıkırdak yapılarında çökmeler,

·        Burun sırtında kemer olması,

·        Burunda eğrilik olması,

·        Burunda yamulma olması,

·        Asimetrik olan burun ucu ve kanatlar,

·        Aşırı kalkık görünümlü burun ya da aşırı oyunmuş burun sırtı,

·        Burun içi tıkanıklıkları.

Uzman Doktorlar İle Yüksek Memnuniyet Oranı

Revizyon rinoplasti bir önceki ameliyatta yaşanan sorunların ortadan kaldırılmasını amaçladığından, yapılan hatalara tekrar düşülmemesi için mutlaka uzman doktorlar tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu noktada geliştirilen uzman hizmet sayesinde revizyon rinoplasti sürecinde tamamı ile uzman doktorlar yer almaktadır. Bu sayede elde edilen sonuçlar hem sorunların ortadan kaldırılmasına imkan tanımakta hem de yaşanılan sorunların tekrar etmemesine olanak tanımaktadır. Yüksek memnuniyet oranı sayesinde revizyon rinoplasti işlemi her zaman talep gören bir işlemdir. Ameliyat süreci ve sonrasındaki süreç her zaman yüksek memnuniyet içerir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?