İqos Elektronik Sigara Nedir Nasıl Kullanılır?

 


Elektronik sigaralar günümüzde en çok tercih edilen tütün ürünleri arasında yer almaktadır. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi ise kullanımlarının ve vermiş olduğu hazzın çok daha fazla olması olmaktadır. İqos markası en çok tercih edilen ve satın alınan elektronik sigara markalarından bir tanesi olmaktadır. Bunun nedeni ise kullanımının çok kolay olması ve çok şık bir tasarıma sahip olması olmaktadır.

İqos markasının kendine özel olarak üretilmiş olan Hets adında aroma çeşitleri bulunmaktadır. Hets markalı nikotin sıvıları en kaliteli ve en güzel aromalı nikotin sıvısı markalarından bir tanesi olmaktadır. Bu durumun nedeni ise sıvı nikotinin normal sigaradan çok daha az zararlı olması olmaktadır.

İqos Elektronik Sigara Nasıl Kullanılır?

Çok şık bir tasarıma sahip olan İqos elektronik sigara 3 temel parçadan oluşmaktadır. Bu parçalar pil, atomizer ve ağızlık parçaları olmaktadır. Bu parçalar elektronik sigaranın iç kısmına yerleştirilerek İqos elektronik sigaraya şık bir görünüm verilmiş olmaktadır.

İqos elektronik sigarayı kullanırken derin bir nefes eşliğinde tuşuna tıklayarak kullanımı sağlanmaktadır. İçerisinde yer alan sıvı nikotin tükendiğinde ise Hets marka olan dilediğiniz her hangi bir aroma ile tekrardan kullanmaya devam edebilirsiniz. Hets markasının bir çok aroması bulunmaktadır. Bu aromalardan bir kaçı şu şekilde yer almaktadır.

·        Kavun aromalı

·        Kivi aromalı

·        Nane aromalı

Gibi bir çok örnek yer almaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?