Nulled Themes Popüler

 


Nulled themes kendine özel internet siteleri yani blog sayfası olanların araştırdıkları konular arasında sayılabilmektedir. Zira bu temalar sayesinde bireyler sayfalarının görünümlerini bir anda değiştirmektedir. Üstelik bahsedilen temaların temin edilmesinden sonra da kullanımı esnasında da bir ödeme yapılması beklenmemektedir. Temalardaki ödeme konusu ise tercih edilen türe göre değişim göstermektedir.

Günümüzde kişisel blog sayısı giderek artmaktadır. Bu neden yüzünden kimi sayfa sahipleri kendilerini diğerlerinden ayırmak için farklı temalar kullanmak istemektedir. Aslında bu durum zannedildiği kadar zor değildir. Hatta belli ücretlerin ödenmesi durumunda var olan temanın başkaları tarafından kullanımının önüne geçilmesi bile mümkündür. Tabi bu gibi işlemler herkes tarafından tercih edilmemektedir. Free download özelliği olan temaların diğerlerinden daha popüler olmasının ana nedeni de bu şekilde açıklanmış olmaktadır. İçerik ve sistem açısından daha gelişmiş olmalarına karşın sayfa sahipleri özellikle ilk dönemlerde ücretsiz olan temalara yönelmektedir.

Lisanssız Nulled Temalar

Yazılım temeli farklı olmadığı için kişilerin ‘Nulled’ şeklinde açıklanan temaları tercih etmelerinde bir sıkıntı bulunmamaktadır. Bu temaların lisanslarının olmaması sayfa sahiplerini ilk olarak güvenlik endişesine düşürmektedir. Ancak güvenlik konusunda temkinli hareket edenler için herhangi bir sorun olmayacağının altı çizilmektedir. Temaların içeriklerinden yana değil de hangi sitelerden indirildiklerinden yana sorun yaşanabilmektedir. Virüs taramalarının güncel şekilde yapılması, site yorumlarının öncesinden okunması gibi adımlar bu aşamayı da sorunsuz hale getirmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?