Twitch Botu

 


Twitch üzerinden yayın yaparak popülerlik elde eden yayıncıların pek çok farklı reklam anlaşması bulunmaktadır. Gerçekleştirilen anlaşmalar yayıncıların çok iyi paralar kazanabilmelerine kapı aralamaktadır. Aynı şekilde popüler olan yayıncılar farklı yayıncılar işe iş birliği de gerçekleştirebilmektedir. Bu gibi istemlerin daimî olabilmesi için yolun başındakiler de diğerleri de Twitch botu temini yapabilmektedir. Çünkü botlar sayesinde izleyici sayıları da takipçi sayıları da yayıncıların kontrolüne girmiş olmaktadır.

Yayıncıların rakiplerinin sayısının artması ya da bazı hatalar yapmaları durumlarında takipçi ve izleyici sayılarında düşüş gerçekleşebilmektedir. Bahsedilen düşüşün devamlı hale gelmesi yayıncıların psikolojilerini de kazançlarını da etkileyecektir. Twitch izleyici botu sayesinde düşüşün ilk anlarından sonra bile toparlama elde etmek mümkündür. Yayıncılar sitelerden istedikleri miktarlarda izleyiciyi satın alabilmektedir. Satın alınan izleyiciler doğal izleyicilerde olduğu gibi sıralı olarak yayına katılmaktadır. Bu sayede durumun fark edilme ihtimali ortadan kaldırılmış olmaktadır.

Twitch Bot Atma

Twitch bot atma işlemleri ilk başlarda herkes tarafından tercih edilmemiştir. Ancak günümüzde platformda yayıncıların da rekabet oranlarının da sayısı inanılmaz derecelere ulaşmış durumdadır. Bundan kaynaklı olarak her yayıncının elinin altında güvenilir bir bot sitesinin olması önerilmektedir. Bot sitelerinde belli dönemler için geçerli olan kampanya sunumları da yapılabilmektedir. Hem kaliteli siteleri kullanmak hem de kampanyaları kaçırmak istemeyenler site duyurularını takip etmek zorundadır. Bu sayede kontrol her zaman yayıncıların elinde olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?