Uygun Fiyatlı Yasin Kitabı

 


Yasin kitabı bilmeyenler için içerisinde Kur’an’dan özel günlerde okunması tavsiye edilen sureleri bir arada bulunduran bir kitap olarak tanımlanmaktadır. Yani kitapta sadece Yasin Suresi yer almamaktadır. Böylece ana kitap içerisinde sureler araştırılmadan bulunmuş olmaktadır. Hem bu neden yüzünden hem de taşıma kolaylığı yüzünden Yasin ek kitap olarak basılmaktadır. Siz de toplu veyahut tekli alımlarını için interneti tercih ederek en uygun fiyatlı alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.

Kuranı Kerim

İnternet, Kuranı Kerim alışverişlerinde de uygun fiyatları gündeme getirmektedir. Üstelik özellikle küçük olan şehirlerde bu tür kutsal kitaplar için bile alternatiflerin sayısı çok değildir. Buna karşın internette gerek hat olarak gerek boyut olarak gerekse renk olarak onlarca farklı alternatif bulunmaktadır. Özellikle Arapça üzerinden okumaya yeni başlamış olan çocukları teşvik etmek bazında renkli Kur’an satışları başlamıştır. Siz de bahsedilen özelliklere göre tercih ettiğiniz kitapları adreslerinse teslim olacak şekilde temin edebilirsiniz.

İnternet sitelerinin bir kısmında Kur’an, Kuran meali ile birlikte satılmaktadır. İkili satışlar kampanya olarak tanımlanabilmektedir. Böyle kampanyalar aracılığı ile alışveriş yapılması demek daha uygun rakamların ödenmesi anlamına gelmektedir. Meallerde de Kur’an’da olduğu gibi boyut ve içerik bazında farklı uygulamalar bulunmaktadır. Cep boyunda tamamen Türkçe mealler temin edilebileceği gibi farklı boyutlarda Arapça – Türkçe mealler de temin edilebilmektedir. Burada önemli olan kişilerin istek ve ihtiyaçlarıdır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?