Genç Kalmak ve Güzellik

 


Üniversiteden mezun olduğumda cv mi oluştururken çeşitli kariyer sitelerine bakıyor, tavsiye alıyordum. Resim eklenen cvlerin daha etkili olduğu kanısına vardım. Bu durum bana ilginç gelmişti. Dış görünüşle iş meziyetlerim nasıl bir ilişki vardı? İş iş ilanlarına baktığımda durum daha anlaşılırdı, genç, dinamik, enerjik, presentable,35 yaşını atmamış, hatta güzellik kavramı vs.

Genç Kalmak İçin Tavsiyeler

Gençliğin, bakımın, dinamik gözükmemin ne kadar önemli olduğunu o zaman anladım. Çevremde herkes aynı paniği yaşıyor sanki nasıl daha iyi gözükebilirim? ne yesem de daha enerjik olabilsem? tükenmekten ve bitmeyecek sorular bunlar.

Eğer maddi koşullarımın iyiyse iyi bir estetik merkezlinde cilt tipimize uygun bir terapi sunabiliyorlar.  Ancak çözümü evde arayanlar için Birkaç sebze ve meyvenin anti aging özelliklerinden bahsetmek istiyorum. Cildi serbest radikallerinden koruyan ve uv ışınlarına karşı savaşan antioksidan içeren Kan portakalı da tavsiyelerimiz arasındadır. Sağlıklı yaşam için zaten c vitaminini sık sık tüketmekten kaçınmayın.

Soğuk su balıkları; bol omega içerir ve güneşin zararlı ışıklarından korur. Her yerde bulabileceğimiz nar kolaejen üretimini sağladığı için mutlaka tüketmemiz gereken bir meyve. Karpuz ve domateste bol bulunan likopen, en güçlü antioksidanlardan biridir ve UV ışınlarından bizi korur. Yumurta içerdiği demir ve biyotinle güçlü ve sağlıklı saçlar sahip olmamızı sağlar. Pazarda rahatlıkla bulabileceğimiz bu besinleri kullanarak sağlıklı bir başlangıç yapabilirsiniz. Yağlı ve kızartmalardan uzak durarak, alkol ve sigara tüketimini azaltarak ve kendinize daha kaliteli zaman ayırarak enerjimizi arttırmanız mümkün. En önemlisi ise sağlıklı ilişkiler kurun ve sizi üzen insanları hayatlarınızdan çıkarın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?