Kanvas Tablo Fiyatları

 

 

Kanvas tablolar  pamuk kumaş üstüne dijital baskı tekniği hazırlanan tablolardır. Tablolar üzerine dilediğiniz resmi uygulayabilirsiniz. Hatta üzerine basılacak görseli siz bile tasarlayabilirsiniz. Bu şekilde elde edilen tablo çeşidi kanvas tablo olarak isimlendirilmektedir. Evlerimiz için vazgeçilmez dekorasyon ürünlerinden biri haline gelmiştir. Çerçeveli alternatifleri olsa da yaygın olarak kullanılanı, çerçevesiz ahşap üzerine zımba ile sabitlenen çeşitleridir. Canlı renkleri  ve farklı özel tasarımları ile her zevke hitap eden kanvas tablo alternatifleri bulunmaktadır. En önemli özelliği üzerinden uzun zaman geçse bile renklerinin solmamasıdır. Aldığınız ilk günkü canlı renkleri ile duvarlarınızı dekore etmenize yardım eder.

 

 

Kanvas Tablo Fiyatları

Kanvas tablo fiyatları, kullanılan malzemelerin kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Kanvas tablo fiyatları belirlenirken göz önünde bulundurulan birkaç kıstas bulundurulmaktadır. Bu kıstaslar şu şekilde özetlenebilir;

 

       kâğıt türü

       mürekkep çeşidi

       kullanılan kasnağın kalitesi

       kasnağın boyutları

 

 

Bunun gibi birçok kıstas göz önüne alınarak kanvas tablo fiyatları belirlenir.

Fiyatın belirlenmesinde etkili olan bu unsurlar kanvas tablo seçimi yapılırken de dikkat edilmesi gerek kıstaslardandır. Uzun yıllar boyunca evinizi süsleyecek bir kanvas tablo almak istiyorsanız bu kıstasları mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

 

Ruh halinizi yansıtan ve yaşam alanlarınızda sizi temsil eden bu kanvas tablo alternatifler son derece dekoratif ürünlerdendir. Bir sürü kanvas tablo alternatifi bulunduğu için aralarında seçim yapmak oldukça zor bir durumdur.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?