Reklam Hesabım Kapatıldı?

 


Sosyal medya reklam hesaplarınız bazı sebeplerden ötürü kapanabilir. Sosyal medya gizlilik kurallarını ihlal ederseniz reklam hesabınız süreli veya süresiz olarak kapanabilir. Aynı zamanda reklam hesaplarınız yoğun şikayet alırsa da şikayet üzerine kapanabiliyor. Bu tarz etmenlerden korunmanın en etkili yolu topluluk kurallarını ihlal etmemekten geçer. Topluluk kurallarını ihlal etmemek için mutlaka yasal ürünlerin reklamını yapmanız gerekiyor.

Hesaplarınızda illegal ürünlerin tanıtımını ve pazarlamasını yapmak hesaplarınızın süresiz olarak kapatılmasına sebep olur. Reklam hesabım kapatıldı sorunu yapacağınız ani değişikliklerden ötür de hesaplarınız koruma amaçlı süreli olarak kapatılabilir. Bu gibi durumlarda hesaplarınız ortalama 7 günde açılır ve aktif olur. İnstagram topluluk ihlallerine mutlaka dikkat ederek, reklam hesabınızı kullanın!

Reklam Hesabım Kapatıldı, Ne Yapmalıyım?

Kapatılan reklam hesaplarını geri almak mümkün! İlk öncelikle hesabınızın neden kapatıldığına dair sosyal medya destek grubuna mesaj yazmanın gerekiyor. Sosyal medya destek grubu mesajınıza oldukça hızlı cevap verir. Genellikle sosyal medya hesaplarınız yoğun şikayet üzerine kapanma yaşayabilir. Bu gibi durumlarda sosyal medya destek ekibi reklam hesabınıza uyarı verir, ve bir daha yapmamanız için sizi uyarır.

İnstagram reklam sorunları çözüm sorununuz bu yöntemleri uyguladığınızda kısa bir zaman içerisinde ise reklam hesabınız aktif olur. Bu gibi durumlarda hesaplarınızın tekrar geri alınması mümkündür. Ancak bazı durumlarda ise hesaplarınız süresiz olarak kapatılabilir. Terör örgütü reklamı yapmak ,illegal yasa dışı ürünlerin reklamının yapılması gibi durumlarda hesaplarınız süresiz olarak kapatılır ve hakkınızda yasal işlemler başlayabilir.

Artık instagram reklam hesabım kapatıldı veya buna benzer durumlarla karşılaşanlar doğrudan @is.pektas Instagram adresiyle veya 0541 379 39 68 numaralı whatsapp hattı ile iletişime geçebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?