Growtopia Oyununun Amacı Nedir?

 


Sunucu ile çalışan Growtopia oyununda oyuncular kendi aralarında mesajlaşabilir ve arkadaş olabilirler. Eşyaların takas yapılabildiği ve diğer dünyalarla savaşılabilen oyun ilk olarak 2012 yılında geliştirildi. 10 yıl öncesinde android markete girmiş olan oyun daha sonrasındaki yazılım geliştirmeleri sayesinde birçok işletim sistemine girmeyi başarmıştır. Oyunu bilgisayardan oynayabilmeniz için öncelikli olarak indirmeniz gerekiyor. Growtopia oyununun en önemli özelliği kendi dünyanızı oluşturabiliyor olmanızdır. Bunun için oyunda birçok dünyanın var olduğunu söyleyebiliriz.

Oyun içerisinde farklı kapılardan geçerek istediğiniz bir dünyaya girebiliyorsunuz. Ancak kilitli olan yerlere girebilmeniz de mümkün değil . Bunun için yapmanız gereken Growtopia dl satın almaktır. Bu sayede kilitleri açarak farklı dünyalara geçiş yapabiliyorsunuz.

Growtopia Oyununun Amacı Nedir?

Growtopia, online olarak oynanan bir oyundur. Bunun için internet bağlantınızın olduğu her yerde oyuna girebilirsiniz. Oyun diğer oyunlara göre biraz farklıdır. Örneğin karakterler iki boyutlu bir dünyada yaşıyor ve yeni şeyler üretmek için tohumları toplamak ve ekmek zorunda. Bu özellik herkesin kendi dünyasını oluşturabilmesine ve geliştirebilmesine imkan sağlıyor.

Growtopia oyunu bugün dünyada yaklaşık olarak 67 milyon kişi tarafından oynanıyor. Bu da iki boyutlu olan bir oyun için oldukça büyük bir başarıdır. Üstelik oyun geçen 10 sene içerisinde birçok başarıya da imzasını atmayı başarmıştır. Growtopia oyununun kurucusu Robinsons Technologies firmasıdır. Kullanıcılar oyun içerisinde kendi aralarında mesajlaşarak keyifli vakit geçirebiliyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?