Pas Efekt Boyası

 


Pas efekt boyası içeriğinde bulundurduğu gerçek metal parçacıkları nedeniyle zaman içerisinde kararmakta ve istenilen pas görüntüsü rahatlıkla elde edilmektedir. Su bazlı üretilmesi nedeniyle sağlığa zararlı görülmez. Doğal mobilya görünümü elde edilmek istendiğinde kullanılmakta olan türde bir boyadır. Oksidasyon süresi kaliteli malzemeler sayesinde hızlandırılıp uygulama için ayrılan süre daha da kısalmaktadır.

Metal, seramik, beton ve duvar gibi yüzeylere uygulanabilen boyanın içinde bulunan gerçek metal parçacıkları, oksidasyon sürecini hızlandırıp tüm boyanabilen yüzeylerde gerçekçi ve doğal pas efekti oluşmasına yardımcı olur. Uygulama yapılmadan önce yüzeyin temizliğinden kesinlikle emin olunmalıdır. Boya uygulanırken işlemi kolaylaştırıcı çeşitli aletler kullanır. Pas efekti boyası alanında, geniş bir ürün skalası mevcuttur.

Dekoratif Boya Kullanım Amacı Nedir?

Dekoratif boya, kullanılan renklerle farklı ortamlar oluşturma amacına hizmet eder. Ortamın farklılaştığını daha önceden mekâna gelmiş olan kişiler yenice girdiklerinde rahatlıkla fark ederler ve ortamın büyüsüne kendilerini fazlasıyla kaptırırlar. Değişimden hoşlananların düşünmeden tercih ettiği dekoratif boyalar, geniş ürün gamıyla müşterilerin gönlünü fetheder ve bu durum, istediklerine çabuk ulaşmalarını sağlar.

İtalyan dekoratif boya, tüm dünyada bilinir ve yaygın bir kullanım ağına sahiptir. Kullanıcılar böyle bir ürünün uygulanmasından fazlasıyla memnun kalırlar ve çevrelerindeki insanlara da aynı değişimi gerçekleştirmelerini tavsiye ederler. Böyle bir uygulama, son derece uygun fiyatlara ve yüksek kaliteli olarak gerçekleştirilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?