Obezite Hastalığı

 


Obezite ve kilo alımı, modern dünyada önemli sorunlar haline geldi ve milyonlarca insana önlenebilir hastalıkların teşhisi konmasına katkıda bulundu. Son kırk yılda, dünya çapında obezite prevalansı neredeyse %300 arttı. Dünya Sağlık Örgütü tarafından yayınlanan obezite ile ilgili en son istatistikler, 650 milyondan fazla insanın (dünya çapındaki istatistikler) 30 veya daha yüksek bir BMI'ye sahip olduğunu ortaya çıkardı ve bu da onları obezite kategorisine sokar.

Obezite sadece yetişkinleri değil, tahminen 41 milyon çocuğu da etkiliyor. Kilo kaybı, obezitenin hastaya yüklediği birçok riskin üstesinden gelmek için uygun bir çözümdür, ancak genellikle önemli bir zorluk olarak görülür. Birçok insan için, diyet ve egzersiz tek başına onlara daha sağlıklı bir hayat yaşamak için ihtiyaç duydukları sonuçları sağlamaz. Bugün, Biorezonans teknolojisi kullanımının obez bireylere aşırı kiloları azaltma ve genel refahlarını iyileştirme konusunda nasıl yardımcı olabileceğine Sinan Akkurt ile bakmak istiyoruz.

Biorezonans ile Obezite Hastalığı Tedavisi

Vücudun doğal elektromanyetik dalgalarını arızaları izlemek, test etmek ve hatta vücudun kendini iyileştirmeye başlamasını sağlamak için kullanan bir teknoloji olan Biorezonans tedavisi, obezite için potansiyel bir alternatif tedavi seçeneği olarak önerilmiştir.

Teknolojinin, kilo alımına neden olduğu ve kilo vermeyi zorlaştırdığı bilinen bazı durumlar da dahil olmak üzere çeşitli hastalıkların tedavisine yardımcı olmada etkili olduğu kanıtlanmıştır. Bir hasta kilo vermesine yardımcı olmak için Biorezonans tedavisi gördüğünde, Biorezonans aplikatörleri kulaklarındaki belirli noktalara yerleştirilecektir.

Hastanın elektromanyetik dalgaları izlenecek ve yeni dalgaların hastanın vücuduna iletilmesi için özel bir program kullanılacaktır. Bu süreç sayesinde metabolizma gelişecek ve hormonlar daha iyi bir dengeye getirilecektir. Bir detoksifikasyon süreci de başlatılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?