Yana Kayar Kapı Motoru Nedir?

 


Kapılar farklı özelliklere sahip olarak üretilmektedir. Bazı kapılar otomatik olarak yukarı doğru açılabiliyorken bazı sistemlerde yana doğru açılma mümkündür. Kablosuz olan bu sistemler uzaktan müdahale edilerek kontrol edilebildiği için giriş ve çıkışlarda herhangi bir şey yapmadan tetikleyiciyi harekete geçirmek yeterli olacaktır. Yana kayar kapı motoru sayesinde otomatik bir kapı oluşturulabilir. İster garaj kapısı olsun isterse bina giriş kapısı olsun yana açılır ile yukarı açılır arasında bazı farklılıklar vardır. Bu fark iki sistemin birbirinden üstünlüğünü ifade eden bir durum değildir. Her iki sistemde kaliteli olurken nereye nasıl takılması gerektiği belirleyici olandır. Kapı takılırken öncelik nereye sonrasında ne amaçla olduğunun belirlenmesi gereklidir.

Kanatlı kapı motoru sayesinde kapılar her iki yana doğru açılabilir. El değmeden uzaktan açılabilen bu sistem sayesinde ister garaj girişiniz olsun ister bina girişiniz güvenli hale getirmiş olursunuz. Yana kayar kapıların en önemli özelliği giriş alanının daha geniş olmasını sağlamaktır. Mesafe istenilen boyuta göre ayarlanabilir ve takılacak kapının da özel üretim olması gerekir. Kapının model tasarımı birbirine benziyor olsa da boyut anlamında birbirinden farklı olacaktır.

Kapı Motorları Nerelerde Kullanılır?

Kapı motorlarının çok geniş bir kullanım alanı vardır. Bahçe kapısı, garaj kapısı ya da bina kapısı olarak değerlendirilebilir. İhtiyaca uygun çözümlerin geliştirilmesi ve uygulanması ise oldukça önemlidir. Doğru seçim sayesinde ihtiyaçta karşılanmış olacaktır.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?