Cerrahi Üniforma Satın Al

 


Cerrahi üniforma, sağlık sektöründe oldukça geniş bir kullanım alanı olan özel bir kıyafettir.  Cerrahlar, ameliyat yapan sağlık personelleridir. Herkesin bildiği gibi cerrahların iş hayatı oldukça yoğun ve streslidir. Bu yüzden cerrahların giydiği iş kıyafetlerinin oldukça rahat ve kullanışlı olması gerekmektedir.

Cerrahi üniformalar, yoğun pamuklu kumaşlardan üretilir. Kumaşlardan üretilen kıyafetlerde, kişiyi oldukça rahat hissettirmektedir. Tery coton olarak da adlandırılan bu kumaş türü, kişiyi terletmez ve hafif bir yapıya sahiptir. Dünya çapında en çok kullanılan kumaş türlerinden birisi olan pamuk kumaşlar aynı zamanda oldukça kaliteli ve sağlıklı bir yapıdadır. Rahatlıkla temizlenebilen pamuk kumaşlar, özellikle de sağlık sektöründe giyilen iş kıyafetlerinde sıklıkla tercih edilir.

Doktor Formaları

Doktor forması, dünya genelinde beyaz renkte üretilir. Bu rengin seçilmesinin en büyük sebebi de beyaz rengin insana sakinlik ve huzur vermesidir. Doktor formaları da % 60 pamuk % 40 polyester kumaştan üretilir ve isteğe göre formanın sol üst kısmına isim ve soy isim yazılabilir. Bu sayede hasta, doktoru daha kolay bir şekilde tanır. Pamuklu kumaştan üretilen formalar, kişiyi terletmez. Farklı ebatlarda istenildiği gibi üretilen formalar, toplu olarak sipariş edilebilir. Uzun yıllar boyunca kullanıma uygun olan bu iş kıyafetleri, kırışmaz ve oldukça esnek bir yapıya sahiptir. Oldukça esnek bir yapıda üretilen bu formalar, kişiye oldukça rahat bir çalışma alanı sunar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?