Damla Kehribar Fiyatları

 

 

Birçok kişi damla kehribar tesbih aksesuarlarını severek kullanır. Kehribar oluşumu uzun yıllar süren doğal bir kristal olarak öne çıkar. Damla kehribar ise çam ve ardıç ağacı familyasında yer alan ağaçların yaralarını iyileştirmek için ürettiği reçineden meydana gelir. Bu reçinenin 10 milyon ile 50 milyon yıl arasında katılaşarak taş halini alması sonucu damla kehribar oluşur.

 

Tesbih, bileklik ve kolye gibi aksesuarlar için kullanılan bu materyal nihai fiyata etki eder. Aksesuar satın almayı düşünen birçok kişi damla kehribar tesbih fiyatlarını merak eder. Damla kehribar aksesuar fiyatları oluşturulurken sürece etki eden birden fazla faktör bulunur. Bu faktörlerin başında materyal gelir. Zira kehribar taşları da içerdikleri mineral yoğunluğu bakımından farklı kategorilere ayrılabilir. Daha yoğun kehribar taşlarından üretilen aksesuarlar daha yüksek fiyat etiketlerine sahip olabilir. Aynı zamanda taşın işlenme ve tasarım süreçleri de nihai fiyata büyük oranda etki eder.

Damla Kehribar Tesbih Seçimi Nasıl Yapılmalı?

 

Damla kehribar değerli bir taş olarak öne çıkar. Aksesuarlarda sıklıkla kullanılan bu materyalin aynı zamanda benzer görünümlü muadilleri de bulunur. Aksesuar satın alırken tamamen doğal damla kehribardan üretilmesine dikkat etmelisiniz. Sahte muadillerine nazaran doğal damla kehribar daha mat bir yüzeye, daha fazla ağırlığa sahiptir. Doğal damla kehribar aksesuar modelleri için Artuğ Tesbih web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. artugtesbih.com adresinden birçok farklı damla kehribar tesbih modeline göz atabilir, materyaller ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayrılık Acısı Sözleri

Takipçi Arttırmak İçin Neler Yapılabilir?

Seksiyonel Kapı Nedir?